De gezelligste camperclub van Nederland

Weekend voor nieuwe leden 2023

Weekend voor nieuwe leden 2023

Evenement is vol.

Prijs voor paren   € 37,50

Prijs voor singles € 32,50

Ook dit jaar worden, net als vorig jaar, de leden die lid zijn geworden na het nieuwe leden weekend van vorig jaar uitgenodigd per email voor een leuk kennismakingsweekeinde.
Deze leden worden uitgenodigd door het bestuur en zijn na inschrijving welkom in het weekeinde van 5 tot en met de ochtend van 7 mei 2023, op camping Zandman, Marsdijk 4, 7736 PL Beerze (Overijssel).

Als je een uitnodiging hebt ontvangen dan kun je inschrijven en betalen op het besloten gedeelte van onze website www.camperclubnederland.nl Je komt daar door in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Heb je hulp nodig bij het inschrijven dan kun je contact opnemen door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rond het weekeinde is een leuk programma uitgezet, met onderdelen waaraan je vrijblijvend kunt deelnemen, maar lekker rustig op de camping kan blijven behoort ook tot de mogelijkheden.

We gaan er vanuit dat het mooi weer is in mei, maar bij slecht weer kunnen we gebruiken maken van een binnenruimte boven de koeienstal.

Het weekeinde start met de aankomst op vrijdag 5 mei, waarbij de leden vanaf 11.00 uur welkom worden geheten. Het weekend staat in het teken van kennismaken met de CCN en met elkaar, leren van elkaar en gezelligheid.

De activiteiten die worden aangeboden zijn: fietsen, een kennisquiz, uitleg van hoe de CCN in elkaar zit,  wie doet wat, wandelen, bezoek aan een museum in het centrum van Ommen.  Ben je toch in het centrum van Ommen dan mag je de beroemde IJssalon met het lekkerste ijs in de hele omgeving natuurlijk niet overslaan. Op zaterdagavond gaan we  gezamenlijke eten en daarna hebben wij een muzikale verrassing voor jullie in petto.

Zondag sluiten we af met een gezamenlijk koffie/ theemoment en daarna nemen we afscheid. Er is ook mogelijkheid om het verblijf op eigen kosten te verlengen.

Zelf meenemen
Tafels en stoelen
Fietsen
Kopjes/ beker en glazen

We hopen dat jullie allemaal komen kennismaken en genieten van de prachtige omgeving rondom Beerze.

Evenement-informatie

Startdatum 05-05-2023
Einddatum 07-05-2023
Sluitingsdatum 30-04-2023
Max. deelnemers 30
Aantal plaatsen 0
Prijs per persoon Vol
Max. aantal campers 30
Honden In de binnenruimte zijn honden NIET welkom en wordt NIET gerookt
Fietsen Zeker makkelijk
Reisbegeleider(s) het Bestuur
Locatie Camping Zandman

Log in om je aan te melden als geïnteresseerde.

Locatiekaart