De gezelligste camperclub van Nederland
Wat is de CCN?

CCN staat voor Camper Club Nederland. De CCN is een vereniging van camperaars.

De CCN bestaat uit maximaal 1.500 enthousiaste leden, waarvan ook (verschillende) single-leden. De CCN groeit nog steeds en verwelkomt jaarlijks veel nieuwe en, enthousiaste leden. De CCN wordt volledig gerund door vrijwilligers. Zij organiseren reizen en evenementen in Nederland en Europa.

Wat kenmerkt de CCN?
  • Gezellig
  • Gewoon
  • laagdrempelig
  • Kleinschalig
  • Betaalbaar

Alle activiteiten van de CCN worden langs deze meetlat gelegd: of het nu gaat om een workshop over fotograferen, het leren van het vervangen van de band van een camper of een boswandeling met een deskundige boswachter.
Waarom is het zo leuk lid van de CCN te zijn?

Een lid van de CCN heeft alle ruimte en vrijheid zowel zelf reizen en evenementen te organiseren als deel te nemen aan de georganiseerde reizen en evenementen van andere leden.

Daarbinnen maak je je eigen gezelligheid al dan niet met andere camperaars. Het bestuur organiseert in het voorjaar (De Bollen) en in het najaar (De Bieten). In deze weekenden met aantrekkelijke activiteiten worden veelal ook de ledenvergaderingen gehouden. Via de ledenvergaderingen hebben de leden de mogelijkheid om koers aan de vereniging te geven. En geeft het bestuur uitleg over de afgelopen periode.
Wat kost het lidmaatschap?
Het lidmaatschap van de CCN kost per kalenderjaar (van 1 januari t/m 31 december) € 40 voor leden uit Nederland en € 50 voor leden uit andere landen van Europa. Deze extra kosten zijn een tegemoetkoming in de portokosten voor het clubmagazine dat je als lid acht keer per jaar krijgt thuisgestuurd.
Meer weten?

Wil je meer weten over de CCN? Ben je enthousiast over onze vereniging? Kijk dan verder op onze site. Hier vind je ook een programma van evenementen die we in Nederland organiseren en van onze reizen in het buitenland. Alles georganiseerd door CCN-leden die de weg in een land of streek goed kennen. Je ziet dingen die je niet verwacht.

Een evenement kan ook meerdere dagen zijn en hoeft niet altijd in het weekend te zijn. Evenementen op plekken in Nederland waar jij misschien nog nooit bent geweest!
Waar kan ik mij als lid aanmelden?
Je kunt via de onderstaande knop lid worden. Klik op Lid worden en je bent binnen twee minuten lid van Camper Club Nederland. En daarna kun je direct op zoek naar leuke evenementen, mooie reizen en andere voordelen.