De gezelligste camperclub van Nederland

Vakantiepark Herperduin is een ruim opgezet bungalowpark met camping, groepshuis, drie restaurants en een (verwarmd) binnen-/buitenzwembad.

vakantiepark herperduin2Met grote bosvilla’s, romantische bungalows en volledig ingerichte safaritenten richt het park zich op diverse doelgroepen, maar gezien de ligging trekt dit autovrije park vooral natuurgerichte en sportieve recreanten, van alle leeftijden. Ook honden zijn welkom; er is zelfs een speciaal losloopgebied.Een eerdere gast merkte dan ook op: ‘Onze hond begint al enthousiast te springen als we bij jullie de straat inrijden!’

Actief én culinair genieten: het bungalowpark en de restaurants zijn het hele jaar geopend; de camping van 1 april tot en met eind oktober. In de zomermaanden organiseert het park een kinderprogramma, wat natuurlijk zoveel mogelijk buiten plaatsvindt. Bij mooi weer schuift het dak van het zwembad (met apart kinderbad) open en geniet je op de grote zonneweide van de ongedwongen gastvrije sfeer. ‘Leuk familiebedrijf: het hele gezin werkt mee, erg gastvrij’, aldus een eerdere bezoeker. In het streekspecialiteiten-, pannenkoek- of grillen BBQ-restaurant kun je heerlijk culinair genieten, bijvoorbeeld na een actieve dag op de minigolf- of tennisbaan, in het natuurlijke speelbos of in degigantische stuifduinenzandbak.

De omgeving: vakantiepark Herperduin is ook een ideale uitvalsbasis voor een verkenning van de omgeving. Fiets over de Maasdijk langs dorpjes en kleine historische stadjes in de buurt en ervaar de échte Brabantse gemoedelijkheid. Of bezoek natuurgebied De Maashorst, de Tuinen van Appeltern, de vestingstadjes Ravenstein, Megen en Grave of zelfs de middeleeuwse binnenstad van ’s-Hertogenbosch. En dat kun je zelfs gemotoriseerd doen, want in de directe nabijheid van Herperduin kun je ook solexen huren.

Maar misschien kom je juist naar Herperduin voor de ontspanning, iets wat gezien deze reactie meer dan mogelijk is: ‘Hier kom je echt tot rust, niets hoeft, maar je kunt van alles doen als je wilt’.

Bedrijfsgegevens

Vakantiepark Herperduin
Schaijkseweg 12, 5373 KL Herpen, Nederland
T: +31 (0)486 41 13 83
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Hits: 934