De gezelligste camperclub van Nederland

De leden van Camper Club Nederland (CCN) hebben alle ruimte en vrijheid om zelf reizen en evenementen te organiseren. Maar ook om deel te nemen aan de georganiseerde reizen en evenementen van andere leden. Daarbinnen maak je je eigen gezelligheid al dan niet met andere camperaars. De reizen en evenementen worden gecoördineerd door de Commissie Reizen & Evenementen.

tank O3Tank-O3 voor veilig water en een àltijd schone drinkwatertank! BLIJF GEZOND!! met dit unieke SYSTEEM in plaats van discutabele “middeltjes”. Altijd schone drinkwatertank, vol of leeg. Aan het einde van het seizoen stalt u de camper om te beginnen met een schone tank en begin seizoen start u met een schone tank, mooi toch? Na verloop van tijd zullen ook alle leidingen schoon worden èn blijven.

Altijd veilig en schoon water, u hoeft alléén nog water (na) te vullen. Het is bovendien een milieuvriendelijk systeem zonder nare geuren of smaakjes, Tank-O3 is een volledig natuurlijk systeem! Legionella- en biofilmvrije drinkwatertank! Vrijwel onderhoudsvrij, voorkom onnodige dokterskosten! Voor informatie en verkoopadressen: www.tank-o3.nl

Bedrijfsgegevens

Tank-O3
Albardastraat 61, Oss, Nederland
T: 0031 6 5381 7050
M: 0031 6 5381 7050
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: https://www.tank-O3.nl

  • Hits: 1074