De gezelligste camperclub van Nederland

 

Heerlijk genieten aan zee

Strandpark De Zeeuwse Kust Een vakantie op een kindvriendelijke camping in Renesse met 5 sterren? Dit beleef je met het hele gezin op Strandpark De Zeeuwse Kust! De familiecamping ligt op slechts 250 meter van het Noordzeestrand in Renesse; één van de mooiste plekken van Zeeland. Ook je hond is het hele jaar welkom. Deze hondvriendelijke camping is voorzien van een grote uitlaatplaats rondom de camping en een speciale hondendouche.

Camperplaatsen

Alle camperplaatsen zijn verhard en voorzien van 16 AMP stroom, afvoer, water, gratis WiFi en TV aansluiting. Voor het verharde gedeelte is er een grasveldje waar u kunt genieten van een lekker ontbijtje.

De camperplaatsen zijn op de plattegrond genummerd van 124 t/m 134 op het campinggedeelte en van 162 t/m 211. Op het camperterrein is een apart toiletgebouw. Sta je op camperplaats 124 t/m 134? Dan kun je gebruik maken van het sanitairgebouw op het campinggedeelte.

Beide sanitairgebouwen zijn voorzien van een CamperClean apparaat. Dit apparaat is uniek in Europa. Je voert de volle toiletcasette in het apparaat, deze wordt helemaal gereinigd en voorzien van nieuw chemisch middel.

Bedrijfsgegevens

Helleweg 8 | 4326 LJ Renesse
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)111 - 46 82 82

 

  • Hits: 1108