De gezelligste camperclub van Nederland

Camper experienceCamper Experience verhuurt en verkoopt de leukste campers die er zijn: Volkswagen Campers, type T2, type T3 en type T4. In Nederland. Frankrijk en Spanje. Een camper huren bij Camper Experience betekent: vrijheid, avontuur en romantiek gegarandeerd!

Vrijheid begint al direct bij vertrek. Vul de koelkast van de camper met lekkere dingen en parkeer de camper onderweg waar je maar wilt voor een picknick. Reizen met een camper betekent gaan en staan waar je wilt. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek bijzondere plekken.

Avontuur beleef je door je te laten leiden door de omgeving en het weer. Is het niet zulk lekker weer, reis dan weer lekker verder. Een voordeel van reizen met een camper is dat er niets afgebroken hoeft te worden, je bent binnen no time weer op pad.

Romantiek ervaar je ten eerste door de looks van de Volkswagen campers. Nostalgie alom. De camper is een plaatje van buiten en knus van binnen. Op en top romantiek bereik je door ook eens in de vrije natuur te verblijven. Gaan er kinderen mee? Dan is dit de ultieme manier om met het hele gezin het kamperen te ontdekken!

Bedrijfsgegevens

Energieweg 15a, 3481MC, Harmelen (Utrecht)
030-2232957
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Hits: 1002