
De gezelligste camperclub van Nederland
stap 1 | Snijd de ui en de groente in blokjes. |
stap 2 |
Doe een scheutje olie in de hapjespan en bak de ui en de groenten aan voor ongeveer 7 - 10 minuten op matig vuur. |
stap 3 |
Eventueel een teentje knoflook uitpersen, daarna afblussen met de witte wijn |
stap 4 |
Doe de tomatenfritto en de peterselie erbij, eventueel nog wat zout en peper, laat een paar minuten zachtjes pruttelen. |
stap 5 |
Snijd de vis in blokjes en breng op smaak met een snufje peper. |
stap 6 |
Doe de vis in de pan, deksel erop en laat zachtjes pruttelen tot de vis gaar is. |
Kan gegeten worden met rijst of gebakken aardappeltjes
Koken in de Camper | |
---|---|
Witte vis | 2 stuks kabeljauw, Pangius o.i.d. |
Aubergine | 1 |
Courgette | 1 |
Witte wijn | 75 ml |
paprika | 1 |
tomatenfritto | 250 gram |
Peper | naar smaak toevoegen |
peterselie | 2 theelepels |