De gezelligste camperclub van Nederland

Op streek Onstwedde

Op streek Onstwedde

Op streek Onstwedde

Omdat we vanwege Corona geen evenementen kunnen organiseren met een programma waarin allerlei gezamenlijke activiteiten plaatsvinden, hebben wij nagedacht over hoe we elkaar toch veilig kunnen treffen tijdens een evenement. Het bestuur het besloten te starten met het reserveren van camperplaatsen voor CCN-weekenden. Tijdens deze weekenden is er plek voor 10 tot 15 campers. Voorlopig wordt er geen programma aangeboden. Als je inschrijft voor zo’n weekend, dan schrijf je in voor enkel een camperplaats. De inschrijving en betaling zal net als voorheen verlopen via de website.

Zodra het beter gaat met Corona en het volgens de richtlijnen van het RIVM mag, dan kan de organisatie van zo’n weekend  overwegen om alsnog een gezamenlijk programma aan te bieden. Laten de richtlijnen van het RIVM dat niet toe, dan is het doel van zo’n weekend het weerzien van clubleden na bijna een jaar in de ban van Corona te zijn geweest. Uiteraard allemaal op veilige afstand van elkaar en onder voorbehoud van de richtlijnen van het RIVM.

 

 

 

De organisatie zal in geval er geen gezamenlijke activiteiten mogelijk zijn, zich wel bezighouden met het aanreiken van activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt van de camperplaats. Er zit dan niets anders op dan individueel, met het toegestane aantal personen, niet zijnde een gezin, erop uit te trekken.

Op de laatste pagina van dit magazine staan een aantal van deze weekenden afgedrukt zonder vermelding van een datum. We verwachten dat in de laatste Camperkriebels van 2020 de data bekend gemaakt kunnen worden.

We hopen op deze manier een positieve draai te geven aan alle beperkingen waar we het helaas mee moeten doen. Ook een beetje blij geworden van deze kleine opening?  Help ons dan om nog meer weekenden op de agenda te plaatsen.

Weet je een leuke geschikte camperplaats en je vindt het leuk om andere leden de omgeving te laten zien, twijfel dan niet en stuur een email naar Tiny Roggekamp (contactbestuurder recreatie), Hennie Hogenkamp en Pieten Tielen (coördinatoren recreatie). Zij helpen jullie graag. Hun emailadressen zijn:   en 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 02-07-2021
Einddatum 04-07-2021
Max. Campers 1
Ingeschreven 1
Sluitingsdatum 20-06-2021
Kosten volgt
Max. aantal campers 15
Min. aantal campers 12
Honden ja, mits aangelijnd
Fietsen altijd makkelijk
Reisbegeleider(s) Ron en Geja van den Doel
Locatie onstwedde

Aanvullende mogelijkheden

Opties
Alleenstaande

Kies dit voor een single

(echt)paar

kies dit voor een (echt)paar

Locatie Kaart